Sähköasennukset

Sähköasennukset kaikkiin kohteisiin – aina omakotitalon sähkötöistä taloyhtiöihin, liiketiloihin ja teollisuushalleihin

Saat meiltä sähköasennukset ammattitaidolla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla Uudenmaan alueella. Asiantuntemuksemme kattaa sekä tekovaiheessa olevat uudisrakennukset että saneerauksen alla olevat vanhat kiinteistöt. Olipa sinulla tarvetta sitten liiketilan, taloyhtiön, teollisuushallin tai omakotitalon sähkötöille, me tarjoamme palvelua avaimet käteen -periaatteella juuri haluamassasi laajuudessa.

Teemme sähköasennuksia Helsingissä ja ympäryskunnissa

Toteutamme niin pienet kuin isommatkin sähköasennukset Helsingin seudulla ja pääkaupunkiseudun lähikunnissa (Kerava, Tuusula, Sipoo, Porvoo ym.) varmalla otteella, aina yksittäisestä pistorasiasta koko kiinteistön sähkötöihin. Myös taloyhtiöiden sähkötyöt onnistuvat meiltä esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä, ja kuuluupa palveluihimme myös nousujohtosaneeraus. Palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Onko sähköasennus tarpeen? Pyydä tarjous tai kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille!

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa ja tarvitset luotettavaa sähköliikettä toteuttamaan sähköasennukset Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla tai Uudenmaan alueella, JTK Sähkö Oy on aina valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta! Voimme halutessasi poiketa myös maksuttomalle arviokäynnille.