Sähköhuolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Teemme sähköhuoltoja Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella eli koko Uudellamaalla.

Sähköhuoltoa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla – taloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen tarpeisiin

Sähköhuolto tarpeen? Helsingistä käsin toimiva JTK-Sähkö Oy on erikoistunut tarjoamaan monipuolista sähköhuoltoa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sijaitseville talo- ja huoltoyhtiöille sekä isännöintitoimistoille. Meistä saatte itsellenne asiantuntevan ja luotettavan sähköalan kumppanin, joka toteuttaa ammattitaitoisesti niin pienet kuin isommatkin taloyhtiöiden sähköihin liittyvät diagnostiikka- ja huoltotyöt. Toiminta-aluettamme on Helsingin ohella mm. Espoo, Hyvinkää, Kerava, Tuusula, Porvoo ja Sipoo.

Jätä sähköhuolto ammattilaiselle

Sähköhuolto kannattaa ehdottamasti jättää ammattilaisen tehtäväksi. Kun sähkövika iskee, me olemme valmiina auttamaan. Huoltosopimuksen kanssamme laatineet asiakkaamme voivat luottaa ja turvautua siihen, että asiantuntevaa palvelua on aina saatavilla nopeasti. Hoidamme kuntoon esimerkiksi taloyhtiöiden sähkökeskukset ja -järjestelmät, kerrostalojen pimenneet porrasvalaistukset ja toimimattomat pistorasiat. Sähköhuollon yhteydessä tehdään yleensä myös vianselvitys, jotta vian tai häiriön aiheuttaja saadaan selville.

mies tekee sähköhuoltoa Helsingissä

Kysy lisää sähköhuoltopalveluistamme

Kerromme mielellämme kaikille asiasta kiinnostuneille tarkemmin taloyhtiöiden sähköhuoltoon liittyvistä palvelukokonaisuuksistamme, joten kannattaa ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella lisää!