Sähköasennukset kaikkiin kohteisiin Helsingistä käsin

Saat meiltä ammattitaidolla tehtävät sähköasennukset Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla Uudenmaan alueella sijaitsevaan kohteeseesi, olipa kyseessä sitten tekovaiheessa oleva uudisrakennus tai saneerauksen alla oleva vanha kiinteistö. Asennamme sähköjä omakotitaloihin, taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin, teollisuushalleihin ja kaikkiin muihinkin tiloihin, joissa sähköä tarvitaan. Tarjoamme palvelua avaimet käteen -periaatteella juuri haluamassasi laajuudessa.

Sähköasennuksia Helsingissä ja ympäryskunnissa

Toteutamme niin pienet kuin isommatkin sähköasennukset Helsingin seudulla ja pääkaupunkiseudun ympäryskunnissa (Kerava, Tuusula, Sipoo, Porvoo ym.) varmalla otteella, aina yksittäisestä pistorasiasta koko kiinteistön sähkötöihin. Myös taloyhtiöiden sähkötyöt onnistuvat meiltä esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä, ja kuuluupa palveluihimme myös nousujohtosaneeraus. Palvelumme ovat käytettävissä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Sähköasennus tarpeen? Pyydä tarjous! 

Kun rakennat uutta tai remontoit vanhaa ja tarvitset luotettavaa sähköliikettä toteuttamaan sähköasennukset Helsingissä, muualla pääkaupunkiseudulla tai kattavammin Uudenmaan alueella, JTK Sähkö Oy on aina valmiina palvelemaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta sähköasennuksista! Voimme halutessasi poiketa myös maksuttomalle arviokäynnille. 

 

sähköasennus helsinki