Sähköhuoltoa asiakkaan ehdoilla

Hoidamme sähköhuoltoon liittyvät työt joustavasti asiakkaan ehdoilla silloin, kun tarvetta huoltotoimenpiteisiin ilmenee. Ammattitaitoista sähköhuoltoamme tarjoamme pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella, mm. Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä Keravalla, Tuusulassa, Porvoossa, Järvenpäässä ja Sipoossa niin yksityisille asiakkaille kuin taloyhtiöillekin.

Tarvittaessa kiirehdimme tekemään huoltotoimenpiteet nopeasti. Mukanamme kulkee aina kattava valikoima yleisimpiä sähkötarvikkeita, jotta tarvittavia varasosia ei tarvitsisi lähteä hakemaan erikseen huoltotöiden yhteydessä. Tämä takaa palvelumme ripeyden kiperissäkin tilanteissa.

Sähköhuolto takaa sähköjen turvallisen käytön

Kun sähköhuoltoa tehdään kokeneen ammattilaisen toimesta, kiinteistön sähköratkaisuille saadaan luotua turvalliset ja kestävät käyttöolosuhteet ilman murheita käyttökatkoista tai liiallisesta kuormituksesta. Tietotaitoamme hyödyntämällä voit luottaa saavasi alan parasta palvelua juuri omien tarpeidesi pohjalta. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset sähkösaneeraus- ja sähkökorjaustyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköhuollosta, tai pyydä suoraan tarjousta!

sähköhuolto helsinki